Privatlivspolitik

Privatlivspolitik for DC-Container A/S
I vores Privatlivspolitik for DC-Container A/S finder du hjælp til at
forstå, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi som
dataansvarlig organisation bruger dem til.

1. Generelt

1.1. Denne
Persondatapolitik er gældende for samtlige personlige oplysninger, du giver os
og/eller som vi indsamler om dig, når du er kunde hos DC-Container A/S, eller
når du besøger vores hjemmeside www.dc-container.dk.

2. Dataansvarlig

2.1. De dataansvarlige
organisationer for behandling af dine personoplysninger er:

DC-Container A/S
Roskildevej 24
4622 Havdrup
CVR nr.:  15204249

2.2. Når vi behandler
personlige oplysninger, overholder vi EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR)
samt de danske persondataretlige regler, som måtte være gældende efter 25. maj
2018.

2.3. Har du spørgsmål til vores privatlivspolitik, eller måden vi behandler dine personlige oplysninger, som er registreret hos DC-Container A/S, kan du rette henvendelse på telefon +45 4618 6701.

2.4. Ønsker du indsigt
i dine personlige oplysninger eller mener du, at der er registreret forkerte
data eller har du andre indsigelser, kan du ligeledes rette henvendelse til DC-Container
A/S. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er
registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til
reglerne i persondataloven.

3. Hjemmeside og cookies

3.1. Når du besøger vores hjemmeside indsamles der oplysninger om dig, som
bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de
annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles
oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning: (http://minecookies.org/cookiehandtering/ )
og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer
der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Hjemmesiden anvender
”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende
med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og
målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

3.2. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se
vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering/

Hvis du sletter eller
blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde
hyppigere. Du kan desuden risikere at hjemmesiden ikke fungerer optimalt samt
at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

3.3. Hjemmesiden
indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google Analytics
  • Google Adwords
  • Facebook
  • Linkedin

3.4 Som nævnt i pkt. 3.1. benytter vi Google Analytics-cookies for at give os
indsigt i, hvordan de besøgende benytter vores hjemmeside. Vi deler ikke denne
data med nogen, og den viden vi får, bruges udelukkende til at forbedre
hjemmesiden og brugeroplevelsen for dig som besøgende. Du kan læse mere om
Google Analytics-cookies her: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage.

3.5. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her (Det anbefales
ikke): https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

3.6. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere),
men de fornyes efter hvert besøg. Ønsker du at slette eller blokerer cookies,
kan du se en vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering/.

4. Indsamling af personlige oplysninger

4.1. Er du kunde eller kontakter du os fra hjemmesiden, www.dc-container.dk,
indsamler vi følgende almindelige personoplysninger om dig, herunder: navn,
land, mobilnummer og
e-mailadresse.

4.2. Personoplysninger
afgives aldrig til tredjepart med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn
hertil.

4.3. Vi indsamler
ingen særlige kategorier af personoplysninger (følsomme oplysninger) om dig.

5. Behandling af personlige oplysninger

5.1. Vi behandler kun
personlige oplysninger i det omfang, det er nødvendigt. Det kan f.eks. være
nødvendigt for, at vi kan opfylde vores forpligtelser i henhold til aftaler og
tilknyttede ydelser. Det kan også være for at leve op til de forpligtelser, vi
har som dansk virksomhed, hvor vi er omfattet af dansk lovgivning.

5.2. Personlige
oplysninger skal forstås som defineret i persondatalovgivningen.

5.3. Vi laver ingen
profilering af dig og misbruger ikke dine personoplysninger. Vi videregiver
desuden ikke dine personlige oplysninger uden dit samtykke, medmindre vi er
forpligtet til det i medfør af lovgivningen.

5.4. Er du kunde
anvender vi dine personlige oplysninger til at:

  • Fremsende ordrebekræftelse, adgangskoder og brugervejledninger til dig
  • Give dig kundeservice, support, svare på spørgsmål og efterkomme dine
    anmodninger
  • Udføre dine ordrer og levere vores services og ydelser
  • Håndtere administration af kundeforholdet til dig
  • Fremsende adviseringer om nye muligheder, produkter, priser,
    systemopdateringer, nedetider m.v. via e-mail.

5.5. Kontakter du os
via hjemmesiden og afgiver dine oplysninger, betragter vi det som værende din
accept på at vi må kontakte dig.

6. Deling af dine personoplysninger

6.1. Vi kan dele dine
personoplysninger med de leverandører og samarbejdspartnere, som bistår os med
udførelsen af din ordre, eller som bistår os med vores IT-drift, hosting, mv.
Det betyder, at vi eksempelvis kan dele dine oplysninger med vores
serviceleverandører, vores tekniske support og vores bank.

6.1.2. Vi deler dine
oplysninger i det omfang, vi er forpligtet til, f.eks. som følge af krav om
indrapportering til offentlige myndigheder som SKAT.

7. Deling af oplysninger med modtagere uden for EU/EØS

7.1 Som dataansvarlig
deler vi ikke personlige oplysninger med modtager uden for EU/EØS.

8. Beskyttelse af personoplysninger

8.1. Ifølge
persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og
fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset
adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores
sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores
brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine
rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved
dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en (begrænset)
risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når
data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige
oplysninger på eget ansvar.

8.2. Personoplysninger
slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev
indsamlet til afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter
formålet er afsluttet.

8.3. Den hurtige
udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af
personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at
opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.
Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen under pkt. 9. “sidst opdateret”
nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form
af en synlig meddelelse på vores hjemmeside.

8.4. I det omfang der
behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få
oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser
sig, at de oplysninger eller data der behandles om dig, er urigtige eller vildledende,
har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til
enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for
behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har
samtidig mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data
vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58,
stk. 1.

9. Sidst opdateret

9.1. Denne
persondatapolitik er sidst opdateret den 13-02-2020.